چطور یک وبلاگ بسازیم ( راهنمای قدم به قدم ساخت وبلاگ با وردپرس )

آماده باشید که می خواهیم ساخت وبلاگ با وردپرس را قدم به قدم با شما آغاز کنیم. شاید خیلی هاتون ندانید که برای شروع کار با چه چالش هایی روبرو خواهید شد اما به شما قول می دهم کار سختی را در پیش ندارید به ویژه برای شما که تصمیم گرفتید وبلاگ خودتون را با وردپرس راه اندازی کنید و این می تواند خیلی آسان باشد حتی برای افراد مبتدی که از کدنویسی سردر نمی آورند.
برای ساخت وبلاگ با وردپرس چهار مرحله را باید انجام دهید:

  1. انتخاب هاست مناسب
  2.  انتخاب دامنه مناسب
  3.  نصب وردپرس
  4. راه اندازی وبلاگ

شاید این موارد در نگاه اول به نظر پیچیده بیایید ولی این طور نیست ما به شما قدم به قدم توضیح خواهیم داد که چطور این مراحل را طی نمایید.

در این مقاله یک راهنمای گام‌به‌گام ساده ارائه کرده ایم که به شما کمک می‌کند تا یک وبلاگ ودرپرسی را در کم‌تر از ۳۰ دقیقه راه‌اندازی کنید. عجله نکنید، دقت کنید، و در نیمه راه متوقف نشوید !

بگذارید اول یک تعریف داشته باشیم از اصطلاحات مطرح شده در این مقاله

تعریف اصطلاحات

  • هاست یا هاستینگ (Host/Hosting): سرویسی است که اجازه می دهد وبلاگ وردپرسی شما در آن ذخیره شود. این سرویس است که پشت صحنه اجرا می‌شود و اجازه می‌دهد وب سایت شما در اینترنت قابل‌دسترسی باشد.
  • دامنه (Domain): این نام وب سایت شما را تعیین می کند. به عنوان مثال اگر نام تجاری سایت شما “ترمینت” باشد، نام دامنه تون “www.tarminet.com” خواهد بود. لزوما نیازی نیست که .com باشد می توانید از انواع دیگری مثل “.net, .org, .live” استفاده نمایید.
  • پوسته وردپرس (WordPress Theme): بعد از اینکه دامنه و هاست خود را راه اندازی کردید، سایت وردپرسی شما در حال اجرا است. برای ساخت وبلاگ با وردپرس، باید یک پوسته وردپرس (رایگان یا پولی) را انتخاب و اجرا کنید، که اساسا طراحی وب سایت شما را نشان می دهد.
  • ترافیک (Traffic): افرادی که به وب سایت شما دسترسی دارند.
همچنین بخوانید:  چگونه وردپرس را در لوکال هاست نصب کنیم؟

قدم اول: انتخاب هاست مناسب و ثبت نام در آن

اولین قدم این است که هاست مناسب برای میزبانی خودتان انتخاب کنید، سایت هایی هستند که بصورت رایگان به شما هاست می دهند علاوه براعمال محدودیت در این سایت ها این کار یک مشکل دارد، باعث می شود سایت شما به زیردامنه (subdomain) برای میزبان تبدیل شود به عنوان مثال اگر دامنه شما tarminet.com باشد تبدیل به “tarminet.wordpress.com” می شود.

اکثر وبلاگ نویسان ترجیح می دهند با پرداخت مبلغ ناچیز از دامنه شخصی خودشان استفاده کنند. اما کدام شرکت را باید بعنوان میزبان سایت خود انتخاب نمایید. شرکت های زیادی هستند که در زمینه هاستینگ فعالیت می کنند که خدمات و قیمت های مناسبی را ارائه می دهند. شرکتی را انتخاب کنید که در سطح وب مطرح شده است و از اعتبار بالایی در میان کاربران برخوردار می باشد برای پیدا کردند این وب سایت ها کافی است در گوگل یک جستجو کوچکی انجام دهید می توانید این عبارت را جستجو کنید “بهترین شرکت هاستینگ ایرانی”.

قدم دوم: انتخاب نام دامنه

نام دامنه شما نباید زیاد طولانی باشد و معمولا نام برندتون هست. اگر از آینده وبلاگتان خبر ندارید، بهتر است از نامی استفاده کنید که مخاطبان را هدف قرار می دهد. دامنه خود را خریداری کنید.

قدم سوم: وبلاگ وردپرسی خود را راه اندازی کنید

اولین تصمیمی که باید بگیرید انتخاب پوسته مناسب است. در چه زمینه ای می خواهید بلاگ نویسی کنید؟ بسته به موضوعی که انتخاب می کنید باید دنبال پوسته وردپرسی مناسب آن باشید تا نیازهای شما را برآورده نماید.
بعد از اینکه پوسته مناسب خودتون را نصب کردید نوبت نوشتن پست است. برای این کار به قسمت نوشته ها بروید و افزودن نوشته را کلیک کنید و شروع به نوشتن مقاله تان کنید.

همچنین بخوانید:  نحوه نصب قالب وردپرس برای تازه کارها

برای اضافه کردن ماژول خاص به قسمت پلاگین ها بروید و پلاگین مورد نظرتون را دانلود و فعال سازی کنید. وردپرس هزاران پلاگین در مخزن خود دارد و می توانید به راحتی از این پلاگین ها استفاده نمایید.

درست کردن وبلاگ کار آسانی است ولی داشتن یک وبلاگ تاثیرگذار و موفق کار سختی است برای اینکه وبلاگ موثری داشته باشید توجه کنید که مخاطبین هدف خود را بشناسید و به آنها ارائه خدمت کنید. اگر می‌خواهید کاربران مقالات شما را دنبال کنند، آنها را عضو خبرنامه های ایمیلی کنید.

خلاصه مقاله

ساخت وبلاگ با وردپرس آسان می باشد ولی اکثر مردم آن را پیچیده می‌کنند. همان طور که مشاهده کردید ساخت وبلاگ چندان سخت هم نیست. بعد از این که وبلاگ شما بالا آمد، وقت آن است که محتوی تولید کنید. شما باید محتوای خوب و مرتبط را توسعه دهید ، مخاطبی خاص را هدف قرار دهید، و برای حل مشکلاتشان و رفع نیازهای آن‌ها مقاله بنویسید و در این راه هرگز خسته نشوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش نحوه نصب دمو قالب

موقع نصب قالب مشکل داردید؟ بعد از نصب قالب، قالب تون شبیه دمو نمی شود؟ فرم زیر را تکمیل کنید تا بصورت رایگان نحوه آموزش نصب قالب وردپرس را یاد بگیرید.
دریافت آموزش
فایل آموزشی به ایمیل شما فرستاده خواهد شد، لطفا از ایمیل واقعی استفاده نمایید.
close-link